Caremart Trio seating stick

Met de Caremart Trio seating stick kunt u naast loopondersteuning, ook uitrusten door middel van het zitgedeelte. Dit maakt het een unieke wandelstok!

Artikelnummer: 94506000
€33,05 Excl. btw
€39,99 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2017 t/m 31-12-2017.
Caremart

Downloads

Prijslijst

Handleiding

Brochure

Onderdelenlijst

Caremart Trio seating stick

De Caremart Trio seating stick is een aluminium driepoots-zitstok, die ideaal is voor loop- en zitondersteuning voor buitenshuis. Een betrouwbare partner voor bijvoorbeeld een wandeling of een dagje vissen. De Caremart Trio seating stick is lichtgewicht en voorzien van veilige anti-slip doppen die ook geluidsdempend werken.

Uw redenen om voor de trio seating stick te kiezen:

  • Driepotig voor maximale stabiliteit bij het zitten;
  • Lichtgewicht en sterk;
  • Veilige anti-slip doppen, tevens voor geluidsdemping.
De Caremart Trio seating stick is geen medisch hulpmiddel, in de zin van richtlijn 93/42/EEG of Besluit medische hulpmiddelen d.d. 30 maart 1995. De wandelstok is een algemeen bruikbaar mobiliteitsproduct, met het oog op comfort en gebruiksgemak.

Van de Caremart Trio seating stick is geen onderdelenlijst. Het enige onderdeel dat u los kunt bestellen voor dit product is een anti slip dop. Wanneer u deze wilt bestellen kunt u contact met ons opnemen en aangeven dat het gaat om een anti slip dop voor de Caremart Trio seating stick.
Zithoogte: 54 cm
Totale hoogte: 74 cm totale hoogte wanneer u gebruik maakt van de zitting. 88 cm totale hoogte wanneer u gebruik maakt van de wandelstok.
Gebruikersgewicht: Max. 100 kg
Totaal gewicht: 0,8 kg
Afmetingen zitgedeelte: Breedte: 23 cm, diepte 20 cm

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!