Excel Click & Go Professional II

Met de Excel Click & Go Professional kan een begeleider, door middel van de handvatten die aan de rolstoel zijn te bevestigen, een rolstoel voortduwen.

Artikelnummer: 08140190
€2.329,00 Excl. btw
€2.468,74 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2018 t/m 31-12-2018.
Excel

Excel Click & Go Professional II

Na de Excel Click & Go Lite en Excel Click & Go Compact II introduceren wij nu onze Excel Click & Go Professional II als onze nieuwste elektrische duwondersteuning voor de rolstoel. Het stelt de begeleider in staat om eenvoudig zonder veel kracht een rolstoel voort te bewegen. De innovatieve duwondersteuning is simpel zonder bukken, door middel van de handvatten, aan de rolstoel te bevestigen. Hij past onder vrijwel iedere vouwbare rolstoel mits deze is voorzien van universele montage platen. 

Om het gebruiksgemak te verhogen zijn de duwhandvatten van de Excel Click & Go Professional II in hoogte verstelbaar, zodat gebruikers van verschillende lengtes een rolstoel comfortabel kunnen duwen. De elektrische duwondersteuning is voorzien van een accu indicatie meter, waardoor men eenvoudig af kan lezen hoe vol de accu nog is. De accu heeft een actieradius van gemiddeld 25 km, dus de duwondersteuning is ook voor de langere afstanden zeer geschikt. Tevens is de accu eenvoudig aan het stopcontact op te laden zonder deze eerst te hoeven loskoppelen. Onderweg kan men ook de motorkoppeling voor vrije loop aanzetten en zonder aandrijving van de motor verder wandelen.

Kortom, de Excel Click & Go Professional II is eenvoudig en comfortabel in gebruik en het bezorgt de begeleider verlichting bij het duwen van een rolstoel.

Uw reden om te kiezen voor de Excel Click & Go Professional II:

  • Biedt de begeleider ondersteuning in het duwen van een rolstoel;
  • Eenvoudig onder rolstoel te plaatsen;
  • Ergonomisch verantwoord duwen door in hoogte verstelbare handvatten;
  • Accu met actieradius van gemiddeld 15 km;
  • Motorkoppeling voor vrije loop;
  • Multi inzetbaar;
  • Verschillende instellingsmogelijkheden.
Totale lengte: 46 cm
Totale breedte: 36 cm (inclusief de kunststof bekapping aan de zijkant)
Totale hoogte: 91 cm zonder contact van de aandrijfwielen met de ondergrond; 117 cm met contact van de aandrijfwielen met de ondergrond
Totaal gewicht: 22,53 kg
Gebruikersgewicht: Max. 135 kg (incl. rolstoel)
Beschikbare kleuren: Zilver
Maximale snelheid: 5,5 km/u
Geschikt voor zitbreedte: Zitbreedte 40 ↔ 55 cm
Aandrijfwielen: 20 x 5 cm
Accu(s): 2x 12V / 12Ah
Actieradius: Max. 15 km
Gewicht Accu(s): 7,2 kg

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Excel Click & Go Lite

Excel Click & Go Lite

€1.133,14 Incl. btw
Excel Click & Go Compact II

Excel Click & Go Compact II

€2.150,74 Incl. btw

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!