Excel Cross Country

De Excel Cross Country van Van Os Medical is een speciale rolstoel die uniek is in zijn soort! De speciale hendels zorgen voor een eenvoudige bediening!

Artikelnummer: 8053XK119
€0,00 Excl. btw
€0,00 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2018 t/m 31-12-2018.
Excel

Downloads

Prijslijst

Handleiding

Brochure

Onderdelenlijst

Excel Cross Country

Deze Excel rolstoel van Van Os Medical beschikt over een speciale voorziening die het voortbewegen een andere dimensie geven. De Excel Cross Country rolstoel maakt het mogelijk dat de eindgebruiker zoveel mogelijk zelfredzaamheid behoudt en daarnaast actief blijft.

De Excel Cross Country beschikt over wegzwenkbare en afneembare voetsteunen, is voorzien van een kuitband, bevat trapdoppen aan beide zijde, de armsteunen op vaste hoogte en zijn wegklapbaar / uitneembaar. De rolstoel beschikt daarnaast over een extra dikke zit- en rugpolstering.

Uw reden om te kiezen voor de Excel Cross Country:

  • Andere dimensie van voortbewegen
  • Actief gebruik
  • Uniek voortbewegingssysteem

De Excel Cross country beschikt over wegzwenkbare en afneembare voetsteunen, voorzien van kuitband, trapdoppen aan beide zijde, armsteunen op vaste hoogte, welke wegklapbaar en uitneembaar zijn. De stoel beschikt daarnaast over een extra dikke zit- en rugpolstering.
Totale hoogte: cm
Totale breedte: cm
Totale lengte: cm
Totaal gewicht: kg
Gebruikersgewicht: kg
Beschikbare kleuren:
Zitbreedte: cm
Zitdiepte: cm
Zithoogte: cm
Rughoogte: cm

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!