Excel G-Nexx

De Excel G-Nexx is een kantelrolstoel waarmee alle maatvoeringen traploos instelbaar zijn.

€2.289,00 Excl. btw
€2.426,34 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2018 t/m 31-12-2018.
Excel

Excel G-Nexx

De meest innovatieve kantelrolstoel. Eén lichtgewicht frame waarmee alle maatvoeringen traploos instelbaar zijn. Zitbreedte van 40 tot 55 cm? Zithoogte van 38 tot 50 cm? Zitdiepte tot 55 cm? Geen enkel probleem met de G-Nexx want alle mogelijkheden zitten standaard in het basisframe. Het doordachte kantelsysteem heeft zelfs een bereik van 35 graden. En de unieke lay-out van het frame maakt het zelfs mogelijk om eenvoudig een duwhulpondersteuning te monteren.

De rugleuning is eenmalig hoek instelbaar of optioneel uit te rusten met een permanent verstelbare rugleuning. Comfort beensteunen en hoofdsteun zijn standaard. De G-Nexx is leverbaar met 12" wielen als duwwandelwagen uitvoering of optioneel met 24" achterwielen met geïntegreerde trommelremmen. 
Totale hoogte: cm
Totale breedte: cm
Totale lengte: cm
Totaal gewicht: kg
Gebruikersgewicht: kg
Beschikbare kleuren:
Zitbreedte: cm
Zitdiepte: cm
Zithoogte: cm
Rughoogte: cm

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!