Luchtpomp

Artikelnummer: 90280975

PRIJS OP AANVRAAG

Luchtpomp

Als u een rolstoel heeft die voorzien is van luchtbanden, moeten deze zijn voorzien van een bepaald aantal bar. Omdat doorhet gebruik van de rolstoel de banden heel langzaam leeglopen, zult u af en toe de banden op moeten pompen. Om dit zo goed mogelijk te doen kunt u bij Van Os Medical een luchtpomp kiezen. Met deze luchtpomp kunt u de banden van uw rolstoel zelf oppompen.

Het is belangrijk dat er de banden van uw rolstoel voldoende lucht zit. Dit bevordert ten eerste het rijcomfort. Wanneer u banden te zacht zijn is het zwaar om vooruit te komen. Zijn uw banden te veel opgepomt, dan heeft u geen grip en is de rolstoel gevoelig voor de kleinste oneffenheden in de ondergrond. Bovendien zal een band die niet goed is opgepomt gevoeliger zijn voor slijtage.

Wanneer u een luchtpomp bijbesteld als accessoire zult u deze problemen niet ondervinden en kunt u de banden van uw rolstoel altijd kunnen voorzien van de juiste hoeveelheid lucht.

Geen specificaties gevonden

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!