Mandje voorzijde

Artikelnummer: 99809001

PRIJS OP AANVRAAG

Mandje voorzijde


Uw scootmobiel is bijna altijd standaard voorzien van een mandje aan de voorzijde. Alleen bij de Travelux Infineon uitvoeringen van Van Os Medical wordt dit mandje niet standaard geleverd. Als u toch een mandje wilt kunt u deze accessoire bijbestellen!

Een mandje aan de voorzijde van uw scootmobiel is er handig voor bijvoorbeeld uw tas. Daarnaast kunnen er ook een paar boodschapjes in of andere spullen die u met u mee wilt nemen. Bovendien is een mandje altijd handig op uw scootmobiel om spullen te vervoeren.

Het mandje dat uw voor de voorzijde van uw scootmobiel besteld, wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. U kunt met dit bevestigingsmateriaal het mandje eenvoudig zelf aan uw scootmobiel monteren.
Geen specificaties gevonden

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!