Rhino 2 controller

De Rhino2 controllers maken het rijden van een scootmobiel een stuk aangenamer. Bij Van Os Medical kunt u Rhino2 controllers aanschaffen. Bekijk ons aanbod!

Artikelnummer: DS160

PRIJS OP AANVRAAG

Rhino2 controller

In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van de scootmobiel en het batchnummer vanaf welke deze scootmobiel geleverd zal worden met de nieuwe Rhino2 controller.

Scootmobiel

Batchnummer

Excel Entice 3

####

Excel Entice 4

1640

Excel Excite 3

####

Excel Excite 4

####

Excel Entice “Universe” 3

####

Excel Entice “Universe” 4

####

Excel Excite “Galaxy” 3

1628

Excel Excite “Galaxy” 4

####

E-Mobility 5

1623

                                                                                Overzicht scootmobielen en batchnummers voor Rhino2 controller
Technische informatie

U kunt de nieuwe Rhino2 controllers net als de oude Rhino controllers op twee manieren programmeren, namelijk met behulp van het DX-HHP-GDW handheld kastje en de Wizard 5. Laatstgenoemde is een Dynamic Programming Tool dat u in staat stelt de software van de controller in te zien, aan te passen en te schrijven. U kunt koppelingen ten behoeve van het programmeren maken via het oplaadpunt in de scooter of door direct de koppeling te maken met de controller.

Wanneer u met de Wizard5 de scootmobiel wilt programmeren, is het belangrijk dat deze is geüpgraded tot 5.6.6. Dit kunt u eenvoudig doen via de website van Dynamic Controls. Om uw laptop/computer te kunnen koppelen aan de controller heeft u naast de standaard kabel (DWIZ-KIT) een DWIZ-ADAPT (oranje plug) nodig. Indien u geen gebruik maakt van de Wizard5 heeft u bovendien een DX-HHP-GDW kastje nodig. Dit kastje wordt op dit moment al gebruikt voor het programmeren van DX elektronica, A-series, R-series, en Shark besturing, en is mogelijk dus al in uw bezit. U kunt het DWIZ pakket eenvoudig bij ons bestellen. Indien u het DX-HHP-GWD handheld kastje nog niet in uw bezit heeft, kunt u deze ook bij ons bestellen.

De voordelen van de Rhino2 controller:

De Rhino2 controller biedt u een aantal voordelen ten opzichte van de oude Rhino controller. Deze nieuwe controller biedt:

  • Meer mogelijkheden tot personalisatie;
  • Meer instelmogelijkheden voor de gashendel;
  • Meer mogelijkheden om de rijeigenschappen aan te passen aan de eisen van de eindgebruiker;
  • Meer mogelijkheden om de motor optimaal te gebruiken;
  • Meer mogelijkheden betreffende accumanagement;
  • De mogelijkheid om het onderhoudsschema digitaal bij te houden;
  • De controller beschikt over IP54 environmental protection waardoor deze zeer milieuvriendelijk is.
Meer informatie

Meer informatie over de Rhino2 controller kunt u vinden op de website van Dynamic Controls en in debrochure. Indien u specifieke vragen heeft kunt u ons mailen via info@vanosmedical.nl of contact opnemen via 0167 – 57 30 20.

Geen specificaties gevonden

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!