Verzekeringsplaathouder

Artikelnummer: 97101400

PRIJS OP AANVRAAG

Verzekeringsplaathouder


Wanneer u een scootmobiel heeft, bent u in Nederland verplicht om deze te verzekeren. Hierbij kunt u kiezen tot een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekering of een All risk verzekering. De WA verzekering is wettelijk verplicht. U kunt echter ook kiezen voor een All risk verzekering. Hierbij bent u, naast WA, ook verzekert tegen diestal en beschadiging.

Wanneer uw scootmobiel verzekert is, moet u dit ook zichtbaar op uw scootmobiel hebben. Dit kan door middel van een Verzekeringsplaathouder. De verzekeringsplaathouder kunt u bestellen bij Van Os Medical. Deze verzekeringsplaathouderwordt bevestigd aan achterkant van uw scootmobiel. In de Verzekeringsplaathouder kunt u het verzekeringsplaatje plaatsen. Zo is meteen duidelijk dat uw scootmobiel verzekert is.
Geen specificaties gevonden

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!