Caremart Anatomic Aluminium walking stick

De Anatomic Aluminium walking stick is een aluminium wandelstok, vormgegeven volgens vertrouwd concept. De aluminium wandelstok biedt veiligheid voor u!

Artikelnummer: 9450X0X0
€18,30 Excl. btw
€22,14 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2022 t/m 31-12-2022.

Downloads

Prijslijst

Handleiding

Brochure

Onderdelenlijst

Caremart Anatomic Aluminium walking stick

De Caremart Anatomic Aluminium walking stick is gemaakt volgens een vertrouwd concept. De wandelstok biedt loopondersteuning voor binnen- en buitenshuis. Dankzij het anatomische handvat wordt het gewicht van de gebruiker gelijkwaardig verspreid over de handpalm. De Caremart Anatomic Aluminium walking stick is beschikbaar voor links- en rechtshandigen.

Daarnaast is de Caremart Anatomic Aluminium walking stick in hoogte instelbaar, licht van gewicht en voorzien van een veilige anti-slip dop die ook geluidsdempend werkt.

Uw redenen om voor de Caremart Anatomic Aluminium walking stick te kiezen:

  • Anatomisch handvat voor goede ondersteuning;
  • Lichtgewicht en sterk voor ultiem balans;
  • Veilige anti-slip dop, tevens voor geluidsdemping;
  • Mooie, klassieke vormgeving.

De Caremart Anatomic aluminium walking stick is geen medisch hulpmiddel, in de zin van richtlijn 93/42/EEG of Besluit medische hulpmiddelen d.d. 30 maart 1995. De wandelstok is een algemeen bruikbaar mobiliteitsproduct, met het oog op comfort en gebruiksgemak.

Van de Caremart Anatomic Aluminium walking stick is geen onderdelenlijst. Het enige onderdeel dat u los kunt bestellen voor dit product is een anti slip dop. Wanneer u deze wilt bestellen kunt u contact met ons opnemen en aangeven dat het gaat om een anti slip dop voor de Caremart Anatomic Aluminium walking stick. 

Totale hoogte: 75 ↔ 88 cm (verstelbaar)
Gebruikersgewicht: Max. 100 kg
Totaal gewicht: 0,3 kg

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden