Excel Click & Go Professional II

De Excel Click & Go Professional II; door middel van de in hoogte verstelbare duwhandvatten gemakkelijk en comfortabel te bedienen. Hij past onder vrijwel iedere vouwbare rolstoel en heeft een actieradius van gemiddeld 15 km.

Artikelnummer: 08140190
€2.494,80 Excl. btw
€2.719,33 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2022 t/m 31-12-2022.

Downloads

Prijslijst

Handleiding

Brochure

Onderdelenlijst

Excel Click & Go Professional II

Van licht, compact tot professional... just Click & Go!

Het duwen van een rolstoel kan soms een behoorlijke opgave zijn, zeker als men erop uit wil of langere afstanden gaat lopen achter de rolstoel. Als partner of begeleider wil je dat de inspanning om een rolstoel te duwen geen obstakel gaat vormen. Excel heeft daar een oplossing voor: de Click & Go duwhulpen. Deze zijn eenvoudig onder de meeste, vouwbare rolstoelen te plaatsen. Eenmalig dienen er montagepunten bevestigd te worden en dan is het simpelweg de Click & Go inklikken en gaan! Er zijn drie verschillende uitvoeringen, welke allemaal hun specifieke toepassing kennen.

Na de Excel Click & Go Lite en Excel Click & Go Compact II introduceren wij nu onze Excel Click & Go Professional II als onze nieuwste elektrische duwondersteuning voor de rolstoel. Het stelt de begeleider in staat om eenvoudig zonder veel kracht een rolstoel voort te bewegen. De innovatieve duwondersteuning is simpel zonder bukken, door middel van de handvatten, aan de rolstoel te bevestigen. Hij past onder vrijwel iedere vouwbare rolstoel mits deze is voorzien van universele montage platen. 

Om het gebruiksgemak te verhogen, zijn de duwhandvatten van de Excel Click & Go Professional II in hoogte verstelbaar, zodat gebruikers van verschillende lengtes een rolstoel comfortabel kunnen duwen. De elektrische duwondersteuning is voorzien van een accu indicatiemeter, waardoor men eenvoudig af kan lezen hoe vol de accu nog is. De accu heeft een actieradius van gemiddeld 15 km, dus de duwondersteuning is ook voor de langere afstanden zeer geschikt. Tevens is de accu eenvoudig aan het stopcontact op te laden zonder deze eerst te hoeven loskoppelen. Onderweg kan men ook de motorkoppeling voor vrije loop aanzetten en zonder aandrijving van de motor verder wandelen. Kortom, de Excel Click & Go Professional II is eenvoudig en comfortabel in gebruik en het bezorgt de begeleider verlichting bij het duwen van een rolstoel. De Excel Click & Go Professional II is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen en ziekenhuizen.

Uw reden om te kiezen voor de Excel Click & Go Professional II:

  • Biedt de begeleider ondersteuning in het duwen van een rolstoel;
  • Eenvoudig onder rolstoel te plaatsen;
  • Ergonomisch verantwoord duwen door in hoogte verstelbare handvatten;
  • Accu met actieradius van gemiddeld 15 km;
  • Motorkoppeling voor vrije loop;
  • Multi inzetbaar;
  • Verschillende instellingsmogelijkheden.
Totale lengte: 46 cm
Totale breedte: 36 cm (inclusief de kunststof bekapping aan de zijkant)
Totale hoogte: 91 cm zonder contact van de aandrijfwielen met de ondergrond; 117 cm met contact van de aandrijfwielen met de ondergrond
Totaal gewicht: 22,53 kg
Gebruikersgewicht: Max. 135 kg (incl. rolstoel)
Beschikbare kleuren: Zilver
Maximale snelheid: 5,5 km/u
Geschikt voor zitbreedte: Zitbreedte 40 ↔ 55 cm
Aandrijfwielen: 20 x 5 cm
Accu(s): 2x 12V / 12Ah
Actieradius: Max. 15 km
Gewicht Accu(s): 7,2 kg

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Excel Click & Go Lite

Excel Click & Go Lite

€1.418,99 Incl. btw
Excel Click & Go Compact II

Excel Click & Go Compact II

€2.369,07 Incl. btw