Excel G-Evolution

De Excel G-Evolution is een lichtgewicht rolstoel die perfect geschikt is voor een dagje uit. Licht in gewicht, stabiel in constructie en voorzien van hoogte instelbare duwhandvatten en afneembare lichtgewicht wielen.

Artikelnummer: 1173XK712
€675,00 Excl. btw
€735,75 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2021 t/m 31-12-2021.
 

Excel G-Evolution

Hét lichtgewicht instapmodel rolstoel van Excel

De Excel G-Evolution is een lichtgewicht rolstoel die perfect geschikt is voor een dagje uit. Voor het kruisframe van de rolstoel is gebruik gemaakt van dunnere buizen, zonder de stevigheid van de Excel G-Evolution aan te tasten. Dankzij deze slimme constructie is de rolstoel meer dan 1,5 kg lichter! Licht in gewicht, stabiel in constructie en voorzien van handige standaard features als hoogte instelbare duwhandvatten en afneembare lichtgewicht wielen. De duwhandvatten zijn spelingvrij, waardoor de handvatten eenvoudig te bedienen zijn. De ideale incidenteel gebruik rolstoel welke eenvoudig verkleinbaar is.

De Excel G-Evolution beschikt standaard over:

  •  Polyurethaan lekvrije voor- en achterwielen;
  •  Wielbasis instelling;
  •  Roestvrije stalen quick release assen;
  •  Lichtgewicht compact remmen;
  •  Zithoogte instelling;
  •  Achterwielen voorzien van aluminium naaf en velg.

De Excel G-Evolution wordt standaard geleverd met hielbanden op de voetplaten en is voorzien van in hoogte verstelbare duwhandvatten. Tevens is de Excel G-Evolution voorzien van afneembare voetsteunen, die zowel naar binnen en buiten wegzwenkbaar zijn. Daarnaast is de lichtgewicht rolstoel uitgerust met wegklapbare armleuningen, die voorzien zijn van doorlopende armpolsters. Ook is de Excel G-Evolution voorzien van eenvoudig instelbare voetplaten en wegklapbare remhendels. De zijplaten van de rolstoel zijn extra hoog, waardoor het eventuele spatwater van de wielen wordt tegengehouden. In de bekleding van de Excel G-Evolution is geen gebruik gemaakt van schroefjes, waardoor er aan uw kleding geen slijtage kan ontstaan.

Uw reden om te kiezen voor de Excel G-Evolution:

  •  Eenvoudig, licht opvouwbaar;
  •  Zeer laag transportgewicht.

Beschikbare accessoires

   Comfort beensteun links/rechts
   Stokkenhouder
   Anti-tip wielen
   Zitfixatiegordel

Totale hoogte: 91 ↔ 102 cm
Totale breedte: Zitbreedte + 23 cm
Totale lengte: 98 cm (incl. beensteunen)
Totaal gewicht: 13,9 kg
Gebruikersgewicht: 130 kg
Beschikbare kleuren: Silver metallic
Zitbreedte: 42½, 45 en 50 cm
Zitdiepte: 43 cm
Zithoogte: 47, 49 en 51 cm
Rughoogte: 39 cm

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Excel G-Lightweight

Excel G-Lightweight

€810,12 Incl. btw
Excel G-Entry

Excel G-Entry

€272,09 Incl. btw