Excel Elise Travel Buggy

De Excel Elise Travel Buggy is uw reisgenoot als u erop uit wilt! Compact en licht in gewicht spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelnummer: 03020160
€475,00 Excl. btw
€503,50 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2018 t/m 31-12-2018.
Excel

Excel Elise Travel Buggy

De Excel Elise Travel Buggy is een compacte, opvouwbare aluminium buggy. De lichtgewicht buggy is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Door het vereenvoudigde vouwframe is de buggy gemakkelijk compact op te vouwen en mee te nemen. Voor de Excel Elise Travel Buggy is een uitgebreid assortiment van accessoires beschikbaar, zoals een regenscherm, een voetenzak, inleg polsters en een zonnekap. Hiermee kunt u uw kind bij alle weersomstandigheden prima bescherming bieden. De Excel Elise Travel Buggy is verkrijgbaar in de kleur rood/grijs.

Kortom, de Excel Elise Travel Buggy is een trendy, makkelijk mee te nemen buggy, die uw kind veiligheid en comfort biedt.

Uw reden om te kiezen voor de Excel Elise Travel Buggy:

  • Licht in gewicht;
  • Compact op te vouwen;
  • Breed assortiment accessoires.
Let op: de Excel Elise Travel buggy heeft geen rughoekverstelling. Verder is het belangrijk om te weten dat de instelbare zitbreedte alleen mogelijk is door middel van extra opvulkussentjes aan beide zijden. 

De Excel Elise Travel buggy is geen medisch hulpmiddel, in de zin van richtlijn 93/42/EEG of Besluit medische hulpmiddelen d.d. 30 maart 1995. De buggy is een algemeen bruikbaar mobiliteitsproduct, met het oog op comfort en gebruiksgemak. 

Beschikbare accessoires

Voetenzak
Regenscherm
Zonnekap
Zijsteunen
Boodschappentas
Gepolsterde zitting
Borstkussen
Enkelbeschermers
Vestharnas
Totale lengte: 96 cm
Totale breedte: 55 cm
Totale hoogte: 112 cm
Totaal gewicht: 7,1 kg
Gebruikersgewicht: Max. 50 kg
Zitbreedte: 40 cm
Zithoogte: Voor: 60 cm. Achter: 47 cm.
Zitdiepte: 27 cm
Beschikbare kleuren: Rood
Rughoogte: 53 cm

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!