Kwaliteitsbeleid

Belangrijk voor ons is de levenskwaliteit van onze klanten. Al onze producten streven naar deze visie. De vijf zekerheden van Excel Mobility laten zien dat het aanbod dat bestaat uit producten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding u weer comfort in het leven geven.

'Kwaliteit en mobiliteit zijn onze gezamenlijke wensen'

De vijf zekerheden van Excel Mobility zijn:

 1. Maximum prijs garantie.
  Binnen elk segment bieden wij een product aan met de hoogste scoringskans. Welke optie of accessoire er besteld wordt, de prijs van het totale product zal nooit het maximum bedrag van het opvolgende segment overschrijven. Onze producten worden in hun standaardvorm compleet geleverd.
   
 2. Gegarandeerde lange levensduur.
  Onze producten hebben een 10 jaar gegarandeerde levensduur (op voorwaarde dat het product wel onderhouden/gereconditioneerd wordt volgens instructie). Wij geven 10 jaar garantie op framebreuken (bij eerste gebruiker). Onderdelen voor reconditionering en after sales kunnen wij gegarandeerd 10 jaar na aanschaf leveren.
   
 3. Gegarandeerde lage onderhoudskosten.
  Al onze producten zijn zodanig ontworpen dat zij onderhoudsarm zijn. Tevens hebben alle onderdelen die wij leveren een acceptabele prijs.
   
 4. Levertijdgarantie.
  Wij hanteren vaste levertijden. Alle onderdelen hebben wij op voorraad en wij kunnen deze binnen vijf werkdagen leveren. 
   
 5. Kwaliteitsgarantie.
  Alle producten die wij leveren voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Al onze producten worden geproduceerd volgens de Europese productiestandaard.