Excel Click & Go Lite

De Click & Go Lite; licht van gewicht, handig in gebruik en eenvoudig mee te nemen. Vooral geschikt voor kortere afstanden, zoals in winkelcentra, beursgebouwen en pretparken. Eenvoudig te plaatsen onder vrijwel iedere rolstoel en makkelijk te bedienen.

Artikelnummer: 08110190
€1.379,94 Excl. btw
€1.504,13 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2024 t/m 31-12-2024.

Excel Click & Go Lite

Van licht, compact tot professional... just Click & Go!

Het duwen van een rolstoel kan soms een behoorlijke opgave zijn, zeker als men erop uit wil of langere afstanden gaat lopen achter de rolstoel. Als partner of begeleider wil je dat de inspanning om een rolstoel te duwen geen obstakel gaat vormen. Excel heeft daar een oplossing voor: de Click & Go duwhulpen. Deze zijn eenvoudig onder de meeste, vouwbare rolstoelen te plaatsen. Eenmalig dienen er montagepunten bevestigd te worden en dan is het simpelweg de Click & Go inklikken en gaan! Er zijn drie verschillende uitvoeringen, welke allemaal hun specifieke toepassing kennen.

De Click & Go Lite is licht genoeg om overal mee naartoe te nemen. Hebt u hem even niet nodig? Geen nood: de aandrijving is makkelijk afneembaar of van de grond te plaatsen. Deze compacte duwhulp is standaard voorzien van twee aandrijfwielen en microprocessor gestuurde elektronica. De Click & Go Lite is met name geschikt voor de kortere afstanden, zoals in winkelcentra, beursgebouwen en pretparken.

Uw reden om te kiezen voor de Click & Go Lite:

  • Eenvoudig in gebruik;
  • Eenvoudig te monteren onder een rolstoel;
  • Past onder vrijwel iedere rolstoel.
 
Totale lengte: 36 cm
Totale breedte: 25 cm
Totale hoogte: 29½ cm
Totaal gewicht: 19 kg
Gebruikersgewicht: Max. 135 kg (inclusief rolstoel)
Beschikbare kleuren: Zilver
Maximale snelheid: 5,5 km/u
Geschikt voor zitbreedte: 40 ↔ 50 cm
Aandrijfwielen: 20 x 5 cm
Accu(s): 12V, 18Ah
Actieradius: 8 km
Gewicht Accu(s): 6,8 kg

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Excel Click & Go Compact II

Excel Click & Go Compact II

€2.511,22 Incl. btw