Excel EZ-Lite

De Excel EZ-Lite is stabiel en koersvast. Hierdoor is de Excel EZ-Lite rollator bij uitstek te gebruiken voor mensen met een wat hoger lichaamsgewicht.

Artikelnummer: 24200X00
€219,27 Excl. btw
€239,00 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2024 t/m 31-12-2024.

Excel EZ-Lite

De Excel EZ-Lite rollator is een modern vormgegeven lichtgewicht rollator, die toch zeer robuust en stabiel is. Deze eigentijdse rollator is inklapbaar tot een handzaam formaat, waardoor u hem gemakkelijk kunt meenemen. Het doordachte ontwerp zorgt ervoor dat je met deze rollator extra makkelijk kunt manoeuvreren. Het zitje heeft een ruggesteun en is ideaal om even op te kunnen rusten. In de stevige afneembare tas neemt u gemakkelijk wat spulletjes of boodschappen mee. Dit alles maakt de Excel EZ-Lite een ideale rollator voor dagelijks gebruik.

De rollator heeft prettige anatomische gevormde handgrepen die in hoogte verstelbaar zijn. De banden van deze rollator zijn lekvrij, alweer een zorg minder. Uiteraard is deze Excel EZ-Lite voorzien van een parkeerrem, beveiligde vergrendeling en remkabelgeleiders. In de speciale houder neemt u uw wandelstok gemakkelijk mee.

Uw redenen om voor de Excel EZ-Lite te kiezen:

  • Stevig en stabiel;
  • Meeneembaarheid;
  • Uitstekende manoeuvreereigenschappen;
  • Moderne eigentijdse vormgeving.

De Excel EZ-lite is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 
 
Totale lengte: 70 cm
Totale breedte: De zitbreedte + 14 cm
Totale hoogte: 76 cm ↔ 86 cm verstelbaar (hoogte duwhandvatten)
Totaal gewicht: 6,4 kg
Gebruikersgewicht: Max. 100 kg
Beschikbare kleuren: Tuscan red, Dark blue, Gun metal grey en Silk Silver
Zitbreedte: 45 cm
Zitdiepte: 22 cm
Zithoogte: 54 cm (vanaf de grond gemeten)
Lengte/breedte opgevouwen: 28 cm (breedte)

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden