Excel Litewalk Classic

De Excel Litewalk Classic: een lichtgewicht aluminium rollator voor zowel binnen als buiten gebruik. Opvouwbaar en uiterst stabiel.

€123,85 Excl. btw
€135,00 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2024 t/m 31-12-2024.

Downloads

Prijslijst

Handleiding

Brochure

Onderdelenlijst

Excel Litewalk Classic

De Excel Litewalk Classic rollator is een lichtgewicht aluminium rollator die geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik. De lichtgewicht rollator is inklapbaar tot een handzaam formaat, waardoor u hem gemakkelijk kunt meenemen, en tevens uiterst stabiel. Het unieke van de Excel Litewalk Classic is de frame hoogte verstelling waarbij de hoogte van de zitting en de hoogte van het frame verstelbaar zijn. Dit is speciaal ontworpen voor de langere mensen onder ons. In het frame van de lichtgewicht rollator is een bus verwerkt, waardoor de voorvork in verbinding staat met het frame; dit zorgt voor extra veiligheid. 

De nieuwe Excel Litewalk Classic is voorzien van ergonomische duwhandvatten die tevens in een vijftal hoogtes ingesteld kunnen worden, wat ideaal is voor langere mensen. De hoogte kan door middel van een verstellingsknop eenvoudig versteld worden. De rollator is voorzien van een comfortabele, extra gepolsterde vaste zit, wat zorgt voor meer comfort en een veilig gevoel. De zitting van de Excel Litewalk Classic is opklapbaar en tevens voorzien van een comfortabele, uitwasbare zitpolstering. In de opbergtas, die veilig onder de zitting is gepositioneerd, neemt u gemakkelijk wat spulletjes mee. Tevens is de opbergtas voorzien van een extra opbergvak. Uiteraard is de Excel Litewalk Classic voorzien van licht bedienbare (parkeer)remmen, beveiligde vergrendeling en remkabelgeleiders. Dit alles maakt de Excel Litewalk Classic een ideale rollator voor dagelijks gebruik. 

De Excel rollator is uitgerust met een tweetal steppers. Deze steppers kunnen worden gebruikt om te helpen wanneer er een verhoging moet worden genomen. Tevens is de lichtgewicht rollator standaard voorzien van een stokhouder.   

Uw redenen om te kiezen voor de Excel Litewalk Classic:

  • Unieke frame hoogte verstelling waarbij zithoogte en frame hoogte verstelbaar zijn; 
  • Voorzien van een comfortabele, extra gepolsterde vaste zitting;
  • Standaard uitgerust met stabiele, wendbare en lekvrije 8" voor- en achterwielen; wat zorgt voor een comfortabele rijervaring. 
 
Totale lengte: 68 cm - 76 cm (verstelbaar)
Totale breedte: 65 cm
Totale hoogte: 74 - 98 cm verstelbaar (hoogte duwhandvatten)
Totaal gewicht: 7,4 kg
Gebruikersgewicht: Max. 130 kg
Beschikbare kleuren: Artisan champagne / Grigio titanio / Navagio bianco / Tributo rosso
Zitbreedte: 37 cm
Zitdiepte: 24 cm
Zithoogte: 54 cm - 61 cm (verstelbaar)
Lengte/breedte opgevouwen: cm

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Excel Litewalk II

Excel Litewalk II

€179,00 Incl. btw