Excel Litewalk II

De Excel Litewalk II: een doorontwikkeling van de Caremart Litewalk, waardoor de Excel Litewalk II nog beter is geworden; veiliger, comfortabeler en eenvoudig verstelbaar.

€164,22 Excl. btw
€179,00 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2024 t/m 31-12-2024.

Excel Litewalk II 

De Excel Litewalk ll rollator is licht van gewicht en inklapbaar tot een handzaam formaat, waardoor u hem gemakkelijk kunt meenemen. Het frame van deze eigentijdse rollator is geheel in hoogte verstelbaar door middel van verstellingsknoppen. De Excel Litewalk II is op meerdere punten extra verstevigd, waaronder het frame, de duwhandvatten en de voorvorken. In de opbergtas, die veilig onder de zitting is gepositioneerd, neemt u gemakkelijk wat spulletjes mee. Tevens is de opbergtas voorzien van een tweetal extra opbergvakken. Dit alles maakt de Excel Litewalk ll een ideale rollator voor dagelijks gebruik. 

De rollator heeft prettige anatomische gevormde handgrepen die in hoogte verstelbaar zijn. De duwhandvatten kunnen in zes hoogtes worden ingesteld, wat ideaal is voor langere mensen. De Excel Litewalk II is voorzien van een gepolsterde, opklapbare en afneembare rugsteun wat zorgt voor extra comfort. Uiteraard is de Excel Litewalk ll voorzien van een parkeerrem, beveiligde vergrendeling en remkabelgeleiders.  

Uw redenen om te kiezen voor de Excel Litewalk ll:

  • Voorzien van een comfortabele, extra gepolsterde zitting;
  • Uitstekende manoeuvreerbaar dankzij stabiele, wendbare 8" voor- en achterwielen.
 
Totale lengte: 65,5 cm - 76,5 cm (verstelbaar)
Totale breedte: 62,5 cm
Totale hoogte: Voor: 82,5 cm. Achter: 101 cm (hoogte duwhandvatten)
Totaal gewicht: 7,3 kg
Gebruikersgewicht: Max. 136 kg
Beschikbare kleuren: Coffee brown / Gun metal grey / Rosewood red
Zitbreedte: 36,3 cm
Zitdiepte: 36,3 cm
Zithoogte: 51 cm - 59,5 cm (verstelbaar)
Lengte/breedte opgevouwen: cm

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Excel Litewalk Classic

Excel Litewalk Classic

€135,00 Incl. btw