Klantgoepen

De doelgroep waar Van Os Medical B.V. zich op richt, zijn mensen die een (mobiliteits)beperking hebben en door het gebruik van een hulpmiddel dit (gedeeltelijk) kunnen compenseren. Dit is een brede doelgroep gebruikers, die uiteindelijk in verschillende levensfasen verschillende behoeften hebben en daarop aansluitende productoplossingen nodig hebben. Wij leveren onze producten aan de volgende klantgroepen:

  • Dealers

Onze producten worden in eerste instantie voornamelijk geleverd aan geselecteerde dealers. Dealerbedrijven zorgen voor de distributie en aflevering bij de gebruiker. Zij zorgen voor de service en aftersales. Ook voeren zij garantieafhandelingen en reparaties uit. Hiervoor zijn zij speciaal geautoriseerd om de gebruiker er zo van te verzekeren dat reparaties door deskundigen worden uitgevoerd.

  • Gemeentes

Levering aan gemeentes voortvloeiend uit de WMO, vindt plaats door dealerbedrijven welke contracten aangaan met gemeentes. Van Os Medical B.V. speelt hierbij een ondersteunende rol. Producten kunnen ontwikkeld worden naar aanleiding van behoeften die voortvloeien uit specifieke wensen.

  • Verzekeraars

Producten die krachtens de AWBZ vergoed worden, vinden hun weg via onze geselecteerde dealers.

  • Zorginstellingen

Leveringen aan zorginstellingen kunnen indien noodzakelijk persoonsgebonden geleverd worden. 

  • Consumenten

Verkoop aan consumenten vindt plaats via onze dealers. Vanzelfsprekend zijn consumenten welkom op Koperslagerij 9 in Steenbergen, om kennis te maken met onze producten en deze uitgebreid uit te proberen in ons Experience Center.