Service & garantie

Van Os Medical B.V. vindt het belangrijk om haar klanten en afnemers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom bieden wij u de juiste service- en garantievoorwaarden. Mocht u nog vragen hebben over de service of garantievoorwaarden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en garantievoorwaarden

Service

De service en after sales worden geheel verzorgd door de dealer of wederverkoper waar u het product heeft afgenomen. Mochten er bijvoorbeeld onderdelen vervangen moeten worden, dan zorgt Van Os Medical B.V. voor een snelle levering van deze onderdelen aan de dealer. De dealer zal deze onderdelen dan vervangen of repareren.

Van de ruim 7000 artikelen en onderdelen kunnen wij meer dan 90% uit voorraad leveren. Door middel van een telefonische en online helpdesk kan er ondersteuning gegeven worden aan het dealernetwerk. Als de dealer op locatie of in eigen werkplaats het probleem niet op kan lossen, kan het product verzonden worden naar onze reparatie en servicedienst in Steenbergen. Bovendien beschikken wij over een mobiele werkplaats die ingezet kan worden bij technische problemen die uitsluitend op locatie bij de eindgebruiker opgelost kunnen worden.

Garantie

Op de producten van Van Os Medical zit altijd garantie. Hoelang deze garantie geldig is, hangt af van het product. Als u in aanmerking komt voor de garantie, kunt u het garantieformulier invullen. Heeft u vragen over het invullen van het garantieformulier of over de service die wij verlenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vul direct het garantieformulier in.