Silver Seating Kuitplaten

Wilt u ondersteuning voor uw kuiten op uw rolstoel? Silver Seating kuitplaten bieden ondersteuning. Bij Van Os Medical vindt u Silver Seating kuitplaten!

€0,00 Excl. btw
€0,00 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2024 t/m 31-12-2024.
 

Silver Seating kuitplaten

Naast de standaard kuitplaten op onze comfort beensteun, is het ook mogelijk om deze te vervangen door kuitplaten uit onze Silver Seating polsterlijn. De Silver Seating kuitplaten zorgen voor comfort, ondersteuning en stabiliteit.

Standaard kuitplaten

De standaard kuitplaten zijn geschikt voor zowel de actieve als de passieve rolstoelstoelgebruiker en geeft deze een goede zithouding. Door zijn holvormige ontwerp ondersteunt en stabiliseert deze de onderbenen.
Bekleding keuze: Stretch | Incon | Velours

Eendelige kuitplaten

De eendelige kuitplaten zijn geschikt voor zowel de actieve als de passieve rolstoelgebruiker en geeft deze een goede zitohuding en ondersteuning van de onderbenen door zijn vlakke ontwerp.
Bekleding keuze: Stretch | Incon | Velours

Eendelige kuitplaten met pelotten

De eendelige kuitplaten met pelotten zijn geschikt voor zowel de actieve als de passieve rolstoelgebruiker en geeft deze een goede zithouding. Door zijn vlakke ontwerp en opstaande pelotten corrigeert deze de onderbenen.
Bekleding keuze: Stretch | Incon | Velours

Geen specificaties gevonden

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden