Downloads

Prijslijst

Handleiding

Brochure

Onderdelenlijst

Excel Access

Bent u op zoek naar een comfortabele lichtgewicht rolstoel die u eenvoudig mee kunt nemen? Onze Excel Access rolstoel is de oplossing!

De Excel Acces is voorzien van comfortabele zit- en rugbekleding met een optionele anti-slip laag, wegzwenkbare en afneembare voetsteunen, zitfixatiegordel en gepolsterde armleuningen.

Door het stalen vouwframe en de inklapbare rugleuning is de Excel Access eenvoudig compact op te vouwen. Hierdoor is het mogelijk om de rolstoel in bijna elke auto te vervoeren. U kunt de Excel Access dus handig meenemen naar uitstapjes.

Door het zilveren met rode frame en de zwarte bekleding heeft de Excel Access bovendien een eigentijds design. U mag ermee gezien worden!

Uw reden om te kiezen voor de Excel Access:

  • Stevige rolstoel vanwege het stalen frame;
  • Voorzien van wegzwenkbare en afneembare voetsteunen;
  • Comfortabele zitting;
  • Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
 
Totale hoogte: 101 cm (hoogte duwhandvatten)
Totale breedte: 52 cm
Totale lengte: 97 cm (incl. voetsteunen)
Totaal gewicht: 11,5 kg
Gebruikersgewicht: Max. 100 kg
Beschikbare kleuren: Silver metallic met red metallic
Zitbreedte: 46 cm
Zitdiepte: 40 cm
Zithoogte: 48 cm
Rughoogte: 48 cm

Let op: alleen geldig voor scootmobielen: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden