Excel Airide S-preme

Artikelnummer: 08500220
€7.039,48 Excl. btw
€7.673,03 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2024 t/m 31-12-2024.

Downloads

Prijslijst

Handleiding

Brochure

Onderdelenlijst

Excel Airide S-preme

Maak kennis met de Airide; de elektrische rolstoel van Excel die wél aansluit bij de huidige marktbehoeften. Dit product is significant lichter, eenvoudig te onderhouden, compleet modulair op te bouwen en volledig aanpasbaar aan de gebruikerswensen. Excel heeft de elektrische rolstoel opnieuw uitgevonden. Klaar voor morgen.

De Airide is slim ontworpen, eenvoudig aanpasbaar en breed inzetbaar zowel als voorwiel- als achterwielaandrijver. Zonder extra componenten of complexe contructies, maar eenvoudig en doeltreffend om te zetten. In een minimum aan tijd is de Airide gereed voor gebruik als voor- of achterwielaandrijver.

Bij de Airide is modulair geen modewoord maar daadwerkelijk een toegevoegde waarde. Vanuit de basis kan de Airide zo opgebouwd worden dat de meest ideale gebruikersmatch ontstaat. 

Wat als er andere behoeften ontstaan gedurende het gebruik? Geen probleem; het optie en accessoiresysteem is zo opgebouwd dat achteraf alle opties nog steeds monteerbaar zijn. Flexibiliteit en kostenefficiëntie maken de Airide tot de elektrische rolstoel van vandaag en morgen.

De Excel Airide is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Excel Airide S-preme is maximaal configureerbaar zonder beperkingen. Elektronica reeds voorbereid voor montage van verlichting en tot 8 elektrische verstellingen. 

Uw reden om te kiezen voor de Excel Airide S-preme:

  • R-Net power module met joystick geschikt voor meer dan twee actuators en LED verlichting;
  • Silver Seating comfort zitting;
  • Silver Seating comfort rugleuning.

De Excel Airide S-preme is vernieuwd!

  • De maat van het voorwiel is vergoot van 9" naar 10". Hierdoor is er een betere koersvastheid en beter rijgedrag buiten;
  • De voorvork is breder en dikker/zwaarder uitgevoerd. Dit maakt de voorvork sterker en de kans op deformatie is hierdoor nihil;
  • De breedte van het voorwiel is vergroot;
  • Het profiel en het loopvlak van zowel de achterwielen als voorwielen is aangepast. Dit is ronder geworden. Hierdoor is er een betere zwenkbaarheid en comfort bij, met name, het rijden buiten;
  • De vorm van het zijframe; door het lagere profiel is de breedte instelling van de armleuningen bij de voorwiel aandrijver, bij de laagste zithoogte, eenvoudiger in te stellen;
  • De kleur van het zijframe is anders. De nieuwe kleur is zilver metallic.
 
Totale lengte: 119 cm (FWD) / 111½ cm (RWD)
Totale breedte: 65 cm
Totale hoogte: 103 cm
Totaal gewicht: 86,9 kg (exclusief accu's en eventuele polsters/toevoegingen)
Gebruikersgewicht: Max. 160 kg
Beschikbare kleur(en): Metallic silver
Zitbreedte: 42 ↔ 54 cm (verstelbaar)
Zithoogte: 41½ cm (inclusief zitkussen 48½ cm)
Zitdiepte: 42 ↔ 60 cm (verstelbaar)
Rughoogte:
Accu's: 2x12V, 50Ah
Lader:
Draaicirkel: RWD: 170 cm / FWD: 120 cm
Actieradius: 20 km met 50 Ah accu's / 30 km met 75 Ah accu's

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Excel Airide X-tend

Excel Airide X-tend

€7.673,03 Incl. btw
Excel Airide Go!

Excel Airide Go!

€7.871,74 Incl. btw