Downloads

Prijslijst

Handleiding

Brochure

Onderdelenlijst

Excel G-Eco+

Lichtgewicht rolstoel met vele mogelijkheden

De Excel G-Eco+ is een lichtgewicht rolstoel met een stevig frame voorzien van slagvaste silver powder coating. De rolstoel biedt optimaal zitcomfort door de instelbare eigenschappen. De armpolsters zijn op de juiste hoogte in te stellen door middel van de stelblokken die op 3 manieren gemonteerd kunnen worden. Ook zijn de armleuningen wegklapbaar en volledig afneembaar.

 

De juiste zitpositie is te creëren door de mogelijkheid om de zitdiepte eenvoudig aan te passen. Dankzij het klittenbandsysteem kan men eenvoudig wisselen tussen een zitdiepte van 40 of 45 centimeter. Daarnaast zijn de voetsteunen in hoogte en hoek verstelbaar. De aluminium XL remmen zijn ook in hoek en diepte instelbaar. 

 

De Excel G-Eco+ is door het eenvoudige vouwframe en de quick-release assen handig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen. Door al zijn instelmogelijkheden is de G-Eco+ naar elke gebruikerswens aan te passen voor optimaal comfort. Voor het comfort van de begeleider zijn de ergonomisch gevormde duwhandvatten in hoogte verstelbaar voor de juiste afstelling. De G-Eco+ is standaard voorzien van anti-tip wielen, wat zorgt voor extra veiligheid en voorkomt dat de rolstoel achterover kan kiepen.

Eén frame; drie zitdieptes

De Excel G-Eco+ is uitvoerbaar in drie zitdieptes: 40 cm, 42,5 cm en 45 cm. Deze zitdieptes kunt u nu heel eenvoudig zelf instellen. De standaard zitdiepte is 40 cm. De zitdiepte kan worden gewijzigd door het losmaken van het klittenband aan de onderkant van de voorzijde van de zitting (foto 1 en foto 2). Het klittenband kan vervolgens om de zitbuis worden gevouwen (foto 3 en foto 4) en onder de zitting worden vastgemaakt (foto 5). Hierdoor ontstaat er een zitdiepte van 42,5 cm of 45 cm. Binnen één minuut heeft u de gewenste zitdiepte ingesteld!

Excel G-Lightweight (+) zitdiepte instelling

Uw reden om te kiezen voor de Excel G-Eco+:

  • Eenvoudig vouwframe, waardoor de rolstoel eenvoudig mee te nemen is;
  • Vanuit de basis zeer compleet;
  • In vele maatvoeringen verkrijgbaar;
  • Brede inzetbaarheid;
  • Hoog maximaal gebruikersgewicht.
 
Totale hoogte: 95 cm (hoogte duwhandvatten, verstelbaar) tot 105 cm
Totale breedte: 65 / 70 cm
Totale lengte: 104 cm (incl. voetsteunen)
Totaal gewicht: 17 kg
Gebruikersgewicht: Max. 125 kg
Beschikbare kleuren: Zilver metallic
Zitbreedte: 45 en 50 cm
Zitdiepte: 40 en 45 cm (instelbaar)
Zithoogte: 47 - 52 cm
Rughoogte:

Let op: alleen geldig voor scootmobielen: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Excel G-Lightweight

Excel G-Lightweight

€1.115,11 Incl. btw