Nieuwsbrief week 27

*|MC:SUBJECT|*


Excel Galaxy II Deluxe
 

Maak kennis met dé nieuwste topper in ons assortiment: de Excel Galaxy II Deluxe! 

Vanaf eind volgende week zal er een nieuwe topper aan ons assortiment toegevoegd zijn; de Excel Galaxy II Deluxe 4-wiel. Een scootmobiel die voorzien is van alle eigenschappen van de Excel Galaxy II, maar met even wat luxer! 
De Excel Galaxy II Deluxe is voorzien van een digitaal dashboard met diverse functies, waaronder een kilometerteller en snelheidsmeter. Verder is de luxe 20 km/h scootmobiel uitgerust met grotere wielen en een grotere bodemvrijheid. 
De Excel Galaxy II Deluxe is uitgerust met een andere motor en transaxle, wat het mogelijk maakt om een hoger toerental te behalen. 

De scootmobiel is uit te voeren met 75 Ah accu's of 90 Ah accu's. De 90 Ah accu's maken het mogelijk om grotere afstanden te rijden; de actieradius wordt vergroot. Pluspunt! 

De Excel Galaxy II Deluxe 4-wiel zal leverbaar zijn in de volgende kleuren:
  • Midnight black
  • Lightning blue
  • Champagne 
Verkoopadviesprijs =€3695,- incl.  75 Ah accu's, 8 Ah lader en BTW (€3485,50- excl. BTW)

Nieuwsgierig naar wat de aantrekkelijke showroomkorting is wanneer u nu reeds een order plaatst? Neem contact op met het salesteam! 

Let op: de Excel Galaxy II Deluxe is leverbaar vanaf eind volgende week en voor deze aanbieding zijn een gelimiteerd aantal scootmobielen beschikbaar. 
Bestel nu!
Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u andere vragen? 

Ons salesteam staat voor u klaar!

Bel 0167 - 57 30 20 of mail naar [email protected].
Copyright © 2017 Van Os Medical B.V., All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
[email protected]