Excel Triple Motion

De Excel Triple Motion is uw ideale meeneem rollator. Doordat de rollator in drie stappen op te vouwen is, kunt u deze zo compact maken als u zelf wenst.

€155,05 Excl. btw
€169,00 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2024 t/m 31-12-2024.

Downloads

Prijslijst

Handleiding

Brochure

Onderdelenlijst

Excel Triple Motion

 

Excel Triple Motion is de meest compact opvouwbare rollator. Doordat de rollator in drie stappen op te vouwen is, kunt u deze zo compact maken als u zelf wenst. Als u bijvoorbeeld op vakantie gaat, kunt u de rollator volledig inklappen om zo veel mogelijk ruimte te besparen. En tijdens een uitje met de rollator, wanneer deze eventjes niet gebruikt wordt, kunt u er ook voor kiezen om deze alleen in de breedte in te klappen.

De Triple Motion is verkrijgbaar in verschillende trendy uitvoeringen, namelijk de 4 vrolijke Colours Editions en de 2 stoere Matte Editions. Welke kleur kiest u?

De ruime afneembare tas met handige schouderband heeft dezelfde kleur als uw rollator. Zo biedt de Excel Triple Motion niet alleen ondersteuning maar ook stijl!

Uiteraard is de belangrijkste functie van een rollator het bieden van ondersteuning en comfort. Dit doet de Triple Motion door middel van de comfortabele zitting en rugband en de hoogte verstelbare duwhandvatten. 

De Excel Triple Motion: een stevige, stabiele rollator die verrassend opvouwbaar is en aanpasbaar is aan uw behoefte en persoonlijke smaak!

Uw redenen om voor de Excel Triple Motion te kiezen:

  • Stevig en stabiel;
  • Bijzonder meeneembaar; in 3 stappen op te vouwen, past in de kofferbak van elke auto!
  • Uitstekende manoeuvreereigenschappen;
  • Moderne eigentijdse vormgeving.

De Excel Triple Motion is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. 
 
Totale lengte: 70 cm
Totale breedte: 56 cm
Totale hoogte: 76 cm ↔ 86 cm verstelbaar (hoogte duwhandvatten)
Totaal gewicht: 8,2 kg
Gebruikersgewicht: Max. 100 kg
Beschikbare kleuren: Lichtgrijs, Bruin, Roze, Blauw, Mat Antraciet en Mat Zwart
Zitbreedte: 45 cm
Zitdiepte: 22 cm
Zithoogte: 54 cm (vanaf de grond gemeten)
Lengte/breedte opgevouwen: 33 cm (breedte) / 40 cm (lengte) / 60 cm (hoogte)

Let op: alleen geldig voor scootmobielen: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden