ExcelCare HC-2130

De ExcelCare HC-2130 is een douchestoel met vaste armleuningen voorzien van rugleuning. De zitting is voorzien van een intiemuitsparing. Het grote voordeel van de ExcelCare HC-2130 is dat de douchestoel inklapbaar is en gemakkelijk te transporteren. Door zijn superlichte uitvoering is deze douchestoel de lichtste meeneemstoel in zijn klasse. Daarnaast zijn de rugleuning en zitting voorzien van een anti slip profiel.

De ExcelCare HC-2130 is geen medisch hulpmiddel, in de zin van richtlijn 93/42/EEG of Besluit medische hulpmiddelen d.d. 30 maart 1995. De douchestoel is een algemeen bruikbaar mobiliteitsproduct, met het oog op comfort en gebruiksgemak.

Totale lengte: 50 cm
Totale breedte: 52½ cm
Totale hoogte: 87 ↔ 95 cm (verstelbaar)
Totaal gewicht: 4 kg
Gebruikersgewicht: Max. 100 kg
Zithoogte: 46 ↔ 54 cm (verstelbaar)
Zitbreedte: 41 cm
Zitdiepte: 40 cm
Rughoogte: 44 cm
Beschikbare kleuren: Wit

Let op: alleen geldig voor scootmobielen: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden