Silver Seating Hoofdsteunen

De Silver Seating hoofdsteunen van Van Os Medical bieden de juiste ondersteuning voor uw nek en hoofd. Kies uit één van onze Silver Seating hoofdsteunen!

€0,00 Excl. btw
€0,00 Incl. btw
Bovenstaande prijzen zijn publiek verkoop adviesprijzen en zijn
geldig van 01-01-2024 t/m 31-12-2024.
 

Silver Seating hoofdsteunen

Met de hoofdsteunen binnen de Silver Seating lijn kunt u uw Silver Seating rugleuning compleet maken. Achteraf een Silver Seating hoofdsteun op uw Silver Seating rugleuning plaatsen is geen probleem. De rugleuningen zijn zo ontworpen, dat u altijd uw gewenste Silver Seating hoofdsteunen zelf kunt monteren. Het kiezen van de juiste hoofdsteun is erg belangrijk voor het ondersteunen van uw nek en hoofd. Bovendien zorgen de Silver Seating hoofdsteunen voor extra comfort.

Standaard hoofdsteun

Deze is geschikt voor zowel de actieve als passieve rolstoelgebruiker en geeft deze een goede zithouding, doordat het hoofd achterwaartse ondersteuning krijgt.
Bekleding keuze: Stretch | Incon | Velours

Kleine flex hoofdsteun

Dit is een buigbare hoofdsteun geschikt voor de passieve rolstoelgebruiker. Door de instelbare buigbare vleugels is het hoofd zijwaarts te ondersteunen.
Bekleding keuze: Stretch | Incon | Velours

Grote flex hoofdsteun

Dit is een grotere buigbare hoofdsteun geschikt voor de passieve rolstoelgebruiker. Door de instelbare buigbare vleugels is het hoofd zijwaarts te ondersteunen.
Bekleding keuze: Stretch | Incon | Velours

 

Geen specificaties gevonden

Let op: alleen geldig voor scootmobielen: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, wegomstandigheden, conditie van de accu's en het wel of niet heuvelachtige landschap.

Geen gerelateerde producten gevonden